Egy vidéki helyi kőműves által kiváló minőségben megépített fólia burkolatú betonmedence szerkezet.

Egy vidéki helyi kőműves által kiváló minőségben megépített fólia burkolatú betonmedence szerkezet.

Sokszor tapasztalom, hogy a legjobb minőségű kőműves munkát vidéki helyi idős kőművesek végzik. Jelen esetben a tulajnak jó tapasztalata és kapcsolata volt a helyi kőművessel és ezért azt javasoltam, hogy nyugodt szívvel a medenceszerkezetet az utasításaim szerint a helyi kőművessel építtesse meg. Egy hónapot kellett várni a helyi kőművesre de megérte, mivel a megrendelő kizárólag kiváló minőségű munkát fogad el. Sajnos a jelenkori helyzet az, hogy egyre nehezebb minőségi munkát végző burkolót villanyszerelőt, kőművest találni mert nincsen utánpótlás: sok fiatal vagy nem tanul szakmát vagy szakmával a kezében külföldön vállal munkát, az idős szakemberek meg lassan kihalnak.

A medencét a tulajjal közösen én mértem ki majd elküldtem neki a medenceszerkezeti rajzot és az építőanyag szükségletet. Ezt követően a helyi kőműves egy ütemben kiváló minőségben elkészítette a medence szerkezet. A kőművessel csak a munka végeztével találkoztam. Az úszómedence vízgépészeti szerelvények beépítését követően a medence fóliázása és vízgépészeti szerelése kifogástalan minőségben egy héten belül elkészült. A képekért külön köszönet a tulajdonosnak.

Medence típusa: zsaluköves, beton fóliás, süllyesztett víztükrű úszómedence. Mozaikmintás fólia burkolat. Mérete: 7x3x1,35m. Kivitelezés időtartama a kötési idők betartásával: 5 hét.